Huipputeknologian autopesu

Ainutlaatuinen ShineTecs-käsittely

Ainutlaatuinen ShineTecs-käsittely suojaa maalipintaa kuin käsivahaus. ShineTecs-käsittely luo maalipinnalle suojaavan, likaa hylkivän kalvon. Käsittely korjaa maalipinnan epätasaisuuksia ja suojaa maalipintaa. Pinnoite valmistetaan samoista aineosista, kuin uusien autojen maalipinnan suojapäällyste, ja se on luontoystävällinen sekä myrkytön.

Sateelta suojaava ShieldTecs-käsittely

ShieldTecs-käsittelyn muodostaman hydrofiilisen kalvon ansiosta vesipisarat kertyvät auton pinnalle pallomaisina, ja ajoviima kuljettaa pisarat pois. Kuivaan pintaan lika ei tartu kuin kosteaan, autosi pysyy pidempään puhtaana. ShieldTecs-käsittely tuo maalipinnalle myös hienon kiillon.

Näyttävä laavasade puhdistaa

Tähti Autopesun pesuohjelmista löytyy näyttävä laavasade, joka irrottaa tehokkaasti mm. suolaa ja pölyistä tielikaa. Kesällä valikoimastamme löytyy tehokas hyönteisirrotus.

Kiiltoa myös renkaille

Tyre Shine-pesu tuo kiiltoa myös renkaille. Renkaalle levitetään erillinen renkaankiillotusaine. Kemikaali harjataan kiinni renkaaseen roll-over -koneissa samoilla pyöräharjoilla, millä vanteet pestään.

Tehokkaan hellät pehmoharjat

Hellävaraiset pehmoharjat pesevät autosi puhtaaksi maalipintaa vahingoittamatta.

Tunnelmallinen autopesu

Tähti Autopesun väriä vaihtava valaistus ja laavavahto luovat pesukokemukseen tunnelmaa. Autopesu, josta jää hyvä mieli.